Exclusiv AirConnect va fi o nouă companie aeriană românească

AirConnect va fi o nouă companie aeriană care va fi fondată în țara noastră în perioada imediat următoare.

Noua companie aeriană ar urma să opereze o flotă compusă din avioane de tip ATR 72-600 și îl are ca director general pe Tudor Zamfir Constantinescu.

Debutul operațiunilor comerciale este planificat să aibă loc la începutul sezonului de vară 2022, sezon care începe la finalul lunii martie 2022.

Rețeaua de rute pe care AirConnect intenționează să zboare este necunoscută în acest moment.

AirConnect este o nouă companie aeriană regională fondată în România. Flota sa se bazează pe modelul de succes ATR 72-600, iar ambițiile noastre sunt de a deveni unul dintre cei mai importanți operatori de avioane turbopropulsoare din regiune.

Compania a fost înființată de oameni calificați cu cunoștințe și experiență semnificative în domeniul aviației comerciale, handling, mentenanță și industria turismului. AirConnect este programată să își înceapă operațiunile de zbor la începutul sezonului vara 2022,” se arată pe pagina de LinkedIn a companiei.

De asemenea, în prezent Autoritatea Aeronautică Civilă din țara noastră nu a emis certificat de operator aerian pentru AirConnect.

Potrivit datelor pe care le-am obținut, AirConnect va fi deținută de Air Connect Aviation Group SA.

Societatea comercială a fost înmatriculată la Registrul Comerțului în noiembrie 2021 și are un capital social de 5 milioane de lei. Sediul său e pe strada Aurel Vlaicu, nr. 9, Otopeni.

Fondatorii companiei sunt Karpaten Turism prin Karpaten Outgoing SRL, Ivașcu Dorin prin Regional Air Suport SRL, Pop Cosmin-Adrian, Muntean Domniţa-Iulia și Necula Florin.

Administratorii Air Connect Aviation Group SA sunt Ivaşcu Dorin, Necula Florin, Muntean Domniţa-Iulia, Pop Cosmin-Adrian, Mărginean Gheorghe-Alexandru.

Directorul general al companiei este Tudor Zamfir Constantinescu. Acesta a ocupat în trecut funcția de director comercial la Blue Air și Animawings.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
3 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share