Exclusiv: departamentul tehnic al Blue Air devine Blue Air Technic SRL

Compania low-cost Blue Air a transferat recent întregul său departament tehnic pe o nouă subsidiară: Blue Air Technic SRL.

Potrivit unui anunț intern, la finalul lunii aprilie 2021 „a fost semnat Contractul de transfer de întreprindere, încheiat între societatea BLUE AIR AVIATION S.A. și societatea BLUE AIR TECHNIC S.R.L. având ca obiect transferul activităților tehnice precum și a unui număr de 138 salariați”.

Advertisements

Cu toate acestea, transferul de activitate al departamentului tehnic va începe abia de la jumătatea lunii iunie a acestui an.

Clientul principal al Blue Air Technic va rămâne compania-mamă dar cel mai probabil noua subsidiară va încerca să atragă noi clienți pentru a servicii de mentenanță.

În trecut Blue Air a mai oferit astfel de servicii și altor companii aeriene din Europa, precum Blue Panorama. Hangarul companiei Blue Air Technic este la aeroportul Băneasa din București.

Compania Blue Air Technic SRL a fost înființată în iulie 2020 și este deținută de Airline Invest SA. Acționarul Airline Invest SA este Teodor Cristian Rada.

La rândul său, Airline Invest SA deține 99.99% din acțiunile Blue Air Aviation SA. Restul de 0.01% din acțiunile Blue Air sunt deținute de același Teodor Cristian Rada.

Advertisements
Total
6
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
6
Share