Exclusiv: primul B747 a fost înmatriculat în România de Rom Cargo Airlines

Foto: Ludovic Bechler

Rom Cargo Airlines a obținut certificatul de operator în țara noastră și a devenit cea mai nouă companie aeriană din România.

Noua companie aeriană are certificat de operator aerian RO-075 emis vineri, 5 noiembrie 2021, de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Advertisements

Singurul avion din flota Rom Cargo Airlines este un Boeing 747-400BCF (Boeing Converted Freighter) înmatriculat în România ca YR-FSA.

În istoria de peste 55 de ani a acestui model de avion, nicio altă companie aeriană românească nu a mai avut în flotă Boeing 747.

În prezent Boeingul 747-400BCF Rom Cargo Airlines se află pe aeroportul din Liege, Belgia. Mai multe detalii despre acesta puteți citi AICI.

Despre Rom Cargo Airlines, anterior Fly Sky, și posibilitatea ca această companie aeriană să aibă în flotă Boeing 747 am scris în exclusivitate pe BoardingPass în 2020, AICI.

Am contactat reprezentanții companiei aeriene pentru a afla mai multe informații despre echipă și planurile de business, în special despre rutele pe care vor zbura. În cazul în care aceștia răspund vom actualiza articolul cu informațiile primite.

Advertisements
Total
65
Shares
3 comentarii
  1. Ciudat ca pe o parte a avionului scrie ROM CARGO si pe cealalta CARGO ROM. E ca si cum ar fi AIR FRANCE pe o parte si FRANCE AIR pe cealalta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
65
Share