Foto: incendiu în zona food-court a aeroportului Henri Coandă

Actualizare: “În cursul serii de 1 august, ora 19:23, în urma alarmei primite prin centrala de incendiu, pompierii aeroportului Henri Coandă au intervenit într-o cameră tehnică din zona de îmbarcare (Finger), unde s-a produs o degajare de fum la un tablou electric. Începutul de incendiu a fost imediat stins”, transmit reprezentații Companiei Naționale Aeroporturi Bucureşti.
___________
Duminică seara în jurul orei 19:30 a izbucnit un incendiu în zona de food-court a aeroportului Henri Coandă din București.

Mai multe autospeciale de pompieri au ajuns la terminalul aeroportului iar pasagerii au fost duși în zona porților de îmbarcare și a duty-free-ului de la etajul 1.

Zona food-court din terminalul de plecări internaționale a aeroportului Henri Coandă din București se află la parter.

În zona food-courtului sunt și mai multe porți de îmbarcare.

Intensitatea incendiului, sursa și pagubele produse sunt în acest moment necunoscute.

Din cauza incendiului o parte din terminalul internațional al aeroportului Otopeni a fost închis, majoritatea pasagerilor fiind izolați în zona cafenelelor și a duty-free-ului.

Este posibil ca mai multe zboruri care urmau să decoleze de la București să aibă întârzieri, multe porți de îmbarcare nefiind în acest moment disponibile pasagerilor.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
3
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
3
Share