Urmărește-ne

FOTO: TAROM prezintă cele două Boeinguri 737-800NG care vor ajunge în flota sa

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. FOTO: TAROM prezintă cele două Boeinguri 737-800NG care vor ajunge în flota sa

Știri

FOTO: TAROM prezintă cele două Boeinguri 737-800NG care vor ajunge în flota sa

TAROM: Vom începe vara cu două aeronave nou intrate în flotă, unice pe piața de profil din România

Două aeronave tip Boeing 737-800NG (Next Generation) vor intra în exploatarea TAROM, începând cu luna iunie a acestui an.

Plata pentru cele două aeronave tip Boieng 737-800 va începe peste 24 de luni, timp în care Compania TAROM va putea utiliza la capacitate maximă potențialul de transport de pasageri pe rutele existente și alte rute noi. Aeronavele au fost achiziționate în leasing operațional de la compania Boeing, pentru o perioadă de 7 ani, în baza evaluării ofertelor primite din piață cu respectarea regulamentului privind încheierea contractelor de achiziţie/mixte de aeronave, aprobat prin decizia Directorului General TAROM.

Aeronavele noi pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanță maximă de 2300 de mile nautice (4259.6 km). Avem încredere că atât configurația celor două noi aparate de zbor, cât și performanțele tehnologice vor transmite un mesaj puternic, semnat TAROM, în piața de profil din România.

La acest moment, TAROM este singura companie din România care cuprinde în flotă aeronave tip Boeing 737-800NG cu această configurație și utilare premium: 16 locuri la clasa business, scaune echipate cu prize USB, ecrane pentru entertainment montate în tetierele scaunelor și multe alte facilități pentru confortul și plăcerea pasagerilor noștri.

Citește și  Un avion care zbura pentru Wizz Air a avut probleme în timpul aterizării la Iași

Prin reînnoirea flotei, Compania TAROM transmite un semnal vizibil, credibil și puternic în piața de profil. Suntem o companie serioasă, care își construiește atent creșterea în transporturile aeriene.
Ne bucurăm foarte mult că în Anul Centenarului Compania TAROM își recapătă aripile. Este o promisiune îndeplinită, atât pentru pasagerii noștri cât și pentru angajații TAROM. Cu toții avem nevoie să credem, din nou, că TAROM se poate reinventa și poate recâștiga un loc onorabil pe piața de profil
”, a declarat Directorul General TAROM, Werner-Wilhelm Wolff.

Pentru că România parcurge Anul Centenarului, TAROM aduce o contribuție simbolică celebrării noastre naționale: aeronavele nou intrate în flota noastră vor purta numele iconice ale personalităților care au contribuit, de-a lungul istoriei, la Unirea românilor: “Mihai Viteazul” și “Alexandru Ioan Cuza”.

Cele două aeronave au făcut parte din flota companiei Malaysia Airlines și au 4 respectiv 5 ani vechime. În 25 Aprilie am anunțat pe pagina noastră de Facebook două MSN-uri care corespund unor Boeinguri 737-800, așa cum era de așteptat, câțiva dintre voi s-au prins despre ce e vorba.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: TAROM ar putea plasa o comandă pentru Boeinguri 737 MAX în iulie – BoardingPass.ro

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus