Urmărește-ne

Zboruri directe pe ruta București – Tbilisi operate de TAROM din 1 iulie?

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Zboruri directe pe ruta București – Tbilisi operate de TAROM din 1 iulie?

Rute aeriene

Zboruri directe pe ruta București – Tbilisi operate de TAROM din 1 iulie?

Mai multe publicații din Georgia scriu despre posibile zboruri directe pe ruta București – Tbilisi. Zborurile ar urma să fie operate de TAROM cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână începând cu data de 1 iulie. Acește știri au apărut în urma unor declarații făcute de Dea Machavariani, business development manager al Georgian Airports Association, după o întâlnire avută cu oficiali ai companiei TAROM.

Până în prezent între România și Georgia nu au fost operate zboruri directe (n.r. regulate). Începând cu luna iulie, zboruri către București vor fi efectuate de pe două aeroporturi internaționale din Georgia. TAROM va efectua zboruri directe de la Aeroportul Internațional Tbilisi, în timp ce compania aeriană low-cost Wizz Air va efectua zboruri spre București de la Aeroportul Internațional Kutaisi.

Ne așteptăm ca noile destinații să sporească potențialul turistic între țările noastre“, a declarat Dea Machavariani.

Până acum TAROM nu a anunțat nicio rută internațională nouă, însă directorul general a afirmat în mai multe interviuri intenția companiei de a lansa mai multe zboruri din București și de la Timișoara către destinații din afara țării.

Citește și  Contractul pentru Terminalul Cargo de la aeroportul Oradea a fost semnat

Este posibil ca operatorul național să anunțe noi destinații după ce cele două aeronave Boeing 737-800NG pe care urmează să le primească vor ajunge la București.

Vă reamintim că în trecut au existat mai multe zboruri charter între România și Georgia, cel mai recent a fost operat în luna februarie a acestui an de compania Blue Air în cooperare cu un turoperator.

Rămâne să vedem dacă această rută va fi anunțată oficial sau rămâne la stadiul de declarații. La începutul acestui an și Blue Air și-a arătat intenția de a opera zboruri către capitala Georgiei. Până în acest moment operatorul low-cost român nu a anunțat oficial aceste zboruri, însă între timp compania low-cost Wizzair a renunțat la zborurile București – Larnaca începând cu luna iulie și va opera în schimb zboruri către Kutaisi – detalii aici.

Sursă: Forum.Fly-Ra.com

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Rută nouă: Constanța – Chișinău cu TAROM din 1 iulie – BoardingPass.ro

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus