Rută nouă: Iași – Cluj Napoca cu TAROM din 11 iunie

Cu câteva săptămâni în urmă TAROM anunța zboruri interne pe rutele abandonate de Blue Air, Iași – Timișoara și Cluj Napoca – Timișoara. După anunțul făcut de operator, lumea întreba și cerea să fie introdus și un zbor între Iași și Cluj Napoca, acum, la câteva săptămâni distanță, se pare că dorința le-a fost îndeplinită.

Fără vreun anunț oficial din partea TAROM, se pare că în sistemul de rezervări apar zboruri directe între Iași și Cluj Napoca. Acestea debutează în 11 iunie și vor fi operate cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Advertisements

Programul de operare în zilele de luni:
RO745: Cluj Napoca (CLJ) 12:35 – 13:50 Iași (IAS);
RO746: Iași (IAS) 14:15 – 15:35 Cluj Napoca (CLJ).

Programul de operare în zilele de miercuri și vineri:
RO745: Cluj Napoca (CLJ) 17:20 – 18:35 Iași (IAS);
RO746: Iași (IAS) 19:00 – 20:20 Cluj Napoca (CLJ).

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Prețul unui bilet pe această rută începe de la 20EUR/sens, sau 40EUR dus-întors. Zborurile vor fi operate cu aeronave ATR42. Biletele sunt deja disponibile pe siteul TAROM.ro.

Atât TAROM cât și conducerea aeroportului din Iași a vorbit deseori despre succesul pe care ruta Iași – Timișoara îl are, însă din păcate nu putem spune același lucru și despre zborurile dintre Cluj Napoca și Timișoara. Așadar, odată cu introducerea acestei rute noi, TAROM suspendă zborurile pe rute Cluj Napoca – Timișoara, cel mai probabil din cauza numărului redus de pasageri. Știm că în trecut Blue Air avea de-a face cu aceeași problemă pe această rută.

Advertisements
Total
15
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
15
Share