Rută nouă: București – Kutaisi din 3 iulie

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță astăzi deschiderea în vara acestui an a primului zbor direct din România spre Georgia. Noul serviciu cu tarif redus de la București spre Kutaisi, Georgia, va începe din 3 iulie 2018 cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână în zilele de marți, joi și sâmbătă, creând oportunități excelente de călătorie pentru pasagerii români și vizitatorii acestora de la doar 109 RON/sens. Biletele pot fi deja rezervate pe wizzair.com.

Călătorii WIZZ aflați în căutare de peisaje de poveste care îți taie respirația, cu podgorii întinse, cu biserici milenare sau străzi ascunse, ar trebui să aleagă Georgia. Orașul Kutaisi este unul dintre cele vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimonial mondial UNESCO și unele dintre destinațiile favorite ale turiștilor. În același timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de schi sau locuri de rafting sau călărie.

Advertisements

Continuând investițiile și diversificarea în continuu a rețelei WIZZ în România, în 2018 vor începe din țară 19 zboruri noi care vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.
WIZZ, în calitate de pionier al călătoriilor la preț redus din România și din întreaga Europă, răspunde cererii crescânde de bilete low-cost și de experiențe de călătorie extraordinare, în același timp contribuind la creșterea economiilor locale, industriilor aviației sau de turism, precum și la consolidarea relațiilor de afaceri între țări.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară: „Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută WIZZ de la București la Kutaisi, Georgia. În timp ce aceasta reconfirmă angajamentul nostru în regiune, suntem nerăbdători să oferim și mai multe oportunități interesante care să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților. Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON/sens. Aceasta este singura conexiune directa între România și Georgia și ne așteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să încurajeze relațiile de afaceri între cele două țări.

Programul de operare:
W63277: București (OTP) 13:30 – 16:45 Kutaisi (KUT) / în zilele de marți și sâmbătă;
W63278: Kutaisi (KUT) 17:15 – 18:40 București (OTP) / în zilele de marți și sâmbătă.

W63277: București (OTP) 06:25 – 09:40 Kutaisi (KUT) / în zilele de joi;
W63278: Kutaisi (KUT) 10:15 – 11:40 București (OTP) / în zilele de joi.

Advertisements
Total
0
distribuiri
2 comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share