Știri
Îmi place

Grupul Airbus a deschis campusul „Wings Campus” în Toulouse

28 iunie 2016
6696 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Grupul Airbus a deschis campusul „Wings Campus” în Toulouse

Constructorul de aeronave Airbus a inaugurat astăzi noul sediu de facilități numit „Wings Campus”. Acesta se află în imediata apropiere a Aeroportului Toulouse-Blagnac, Franța.

Noul campus este situat în centrul activităților de producție și de inginerie Airbus și cuprinde sediul central al grupului, precum și clădiri pentru servicii integrate, găzduind nu mai puțin de 1.500 angajați. Lucrările de construcție ale campusului au fost realizate într-un termen de 25 luni.

Noile facilități de la „Wings Campus” includ o varietate de caracteristici moderne, concepute pentru a îmbunătăți mediul de lucru, viața profesională și echilibrul. Spre exemplu, angajații pot beneficia de spațiul colaborativ de birouri, o cantină de 5.000 de metri pătrați, un centru de fitness, facilități sportive în aer liber, o cafenea Starbucks și conexiune Wi-Fi în exteriorul clădirilor.

Deschiderea noului campus înseamnă și îndeplinirea planurilor Grupului Airbus de a-și stabili sediul principal, planuri ce au fost pe agenda conducerii companiei încă din anul 2013.

Citește și  Airbus reduce din 2018 producția modelului A380 la numai o aeronavă pe lună

Grupul Airbus este un lider global în domeniul aeronautic, spațial și al serviciilor conexe. În anul 2015, Grupul Airbus – ce cuprinde „Airbus”, „Airbus Defence and Space” și „Airbus Helicopters”- a generat venituri de 64.5 miliarde Euro și a oferit aproximativ 136,600 locuri pe piața muncii.

O galerie foto al noului sediu central Airbus puteți găsi aici.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *