Grupul Lufthansa va uniformiza configurația Airbusurilor A320 pe care le va recepționa din 2019

Grupul Lufthansa a luat decizia de a standardiza flota de aeronave din familia A320 a companiilor Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa și SWISS prin dezvoltarea de specificații standard pentru aceste avioane. În același timp, brandurile companiilor aeriene vor fi păstrate și vor fi diferențiate printr-un livery diferit.
 
Procesul de standardizare se aplică aeronavelor care vor fi livrate companiilor din grupul Lufthansa începând cu anul 2019. În ceea ce privește standardizarea, aceasta se concentrează pe componentele mari, cum ar fi designul cabinelor și bucătăria. Cu toate acestea, chiar și componentele, cum ar fi echipamentul de urgență sau sistemele electronice de zbor, ar trebui să respecte un standard agreat la nivel de grup.
 
În viitor, avioanele din familia Airbus A320 trebuie să fie configurate și standardizate încă de la început astfel încât ele să poată fi transformate într-un timp scurt și cu puțin efort atunci când sunt transferate între companiile aeriene ale grupului. Acest lucru va permite grupului Lufthansa să reacționeze mai rapid și mai flexibil la evoluțiile actuale și să transfere aeronavele și capacitățile mai ușor și mai eficient între companiile aeriene și huburile grupului. Costurile pentru timpul de conversie și de întrerupere pot fi reduse semnificativ. În plus, standardizarea va avea ca rezultat sinergii suplimentare la achiziționarea de aeronave.

În general, companiile aeriene Lufthansa Group se așteaptă să primească în jur de 100 de aeronave noi din familia A320neo de la Airbus până în 2025.

Advertisements
Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share