HiSky a obținut certificatul de operator aerian și în Moldova

HiSky a obținut certificatul de operator aerian (AOC) și în Republica Moldova și devine prima companie aeriană cu AOC în România și Moldova.

Potrivit informațiilor obținute, HiSky a primit certificarea autorităților din Republica Moldova la finalul lunii ianuarie 2021. Numărul AOC-ului HiSky Moldova este MD 025.

Certificatul de operator aerian din Republica Moldova îi permite companiei aeriene să opereze zboruri comerciale regulate de pasageri și cargo.

În prezent HiSky este singura companie aeriană care deține certificate de operator aerian în Republica Moldova și România, AOC-ul românesc a fost obținut de HiSky în toamna anului 2020, detalii aici.

Flota HiSky este compusă în prezent din două avioane, un Airbus A320 înmatriculat în România ca YR-SKY și un Airbus A319 înmatriculat în Republica Moldova ca ER-SKY.

În perioada imediat următoare compania va anunța oficial rutele pe care le va opera din România și Republica Moldova și va pune în vânzare biletele pentru acestea.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
12
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
12
Share