În anul Centenarului, TAROM continuă seria transformărilor, devine TAROM Airways

La finalul lunii octombrie vă anunțam pe pagina de Facebook că TAROM ar urma să treacă printr-un proces de rebranding, proces în urma căruia compania va deveni TAROM Airways și va avea o imagine vizuală mai modernă.

La scurt timp după acea postare, contul de Instagram al TAROM a devenit @tarom.airways, la fel și numele contului, iar din 5 noeimbrie pagina de Facebook a companiei a adoptat același nume.

Advertisements

Cu toate că schimbările pe care TAROM le-a adoptat în acest an au fost numeroase și destul de vizibile pentru clienți, mă refer mai mult la modul în care noul management a început procesul de schimbare a flotei, lansarea mai multor rute noi, primei aplicații pentru dispozitivele mobile, a unui call center și CRM, am aflat că acest rebranding va fi mai mult doar pe partea de online, și din păcate nu vom avea un livery nou.

E mult spus rebranding. TAROM nu spune, din prima, ceva oamenilor de peste hotare. Poate să însemne orice. Apendicele Airways este util în primul rând din acest punct de vedere.
În al doilea rând trebuie să înțelegem că schimbarea este exclusiv online. Nu vorbim de livery nou sau alte aplicații BTL în viitorul apropiat,
a declarat pentru BoardignPass Cristian Blană, consilier al directorului general al TAROM.

Combinația TAROM (Transporturile Aeriene Române) + Airways nu este una excelentă, însă nu este singura companie care ar adopta un astfel de nume, să ne uităm puțin și la TAP (Transportes Aéreos Portugueses) Air Portugal, de exemplu.

Advertisements
Total
8
distribuiri
un comentariu
  1. Un exemplu de prostie fudula generand un pleonasm la traducerea in romana.
    TARON Airways ar isemna “Transporturile Aeriene ROMane linie aeriene”.
    Pentru cei care s-au “zidit” in aceasta companie jumatate din viata, ca si pentru publicul larg international,TAROM iseamna tot atat ca si LOT, KLM, TAP etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
8
Share