TAROM va zbura din 1 decembrie pe ruta București – Arad

Foto: Al Bundy

Potrivit informațiilor apărute în presa arădeană, citând declarația unui parlamentar, compania națională TAROM va zbura de la 1 decembrie de două ori pe săptămână pe ruta București – Arad.

Informația publicată de mai multe siteuri de știri din Arad a fost confirmată și de conducerea aeroportului, însă cu toate acestea până acum TAROM nu a declarat nimic oficial despre aceste zvonuri iar zborurile nu apar momentan în sistemul de rezervări.

Advertisements

Parlamentarul și Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a anunțat această știre în dimineața zilei de miercuri printr-o postare pe Facebook:
Cu Tarom, Bucuresti-Arad si retur, incepand cu 1 decembrie….
Vestea bună am primit-o în această dimineață, la întâlnirea dintre parlamentarii PSD Arad și directorul general al Tarom, Werner Wolf.
Este încununarea unor demersuri pe care le facem de luni de zile, alături de colegii parlamentari PSD Arad și un prim pas pentru repunerea Aradului pe harta transportului aerian din România.
Vom avea două curse Tarom pe săptămână, Arad – București și retur.
Începând cu 1 decembrie, ziua de suflet a tuturor românilor, Aradul, Capitala Politică a Marii Uniri de la 1918, va fi din nou la înălțime.

Conform Digi24, Aeroportul Arad nu a mai avut curse regulate din primăvara anului 2015, an în care operatorul lowcost Wizz Air și-a suspendat activitatea comercială de pe acest aeroport. Wizz Air a operat atunci zboruri pe ruta Arad – Bergamo. La scurt timp de la retragerea operatorului Wizz Air, operatorul cargo DHL a renunţat la zborurile de la Arad după ce și-a transferat activitatea pe aeroportul din Timișoara. Cu toate acestea, în vara anului trecut dar și în 2018, de pe aeroportul din Arad au fost operate mai multe zboruri charter.

Pe lângă zborurile către această destinație, TAROM va mai lansa în 22 noiembrie și zborurile către Târgu Mureș, iar recent a mai fost inaugurat și zborul către Baia Mare.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share