Știri
Îmi place

Începând cu 1 octombrie 2016, Blue Air va lega pe calea aerului orașele Cluj, Timișoara și Iași

1 august 2016
10094 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Începând cu 1 octombrie 2016, Blue Air va lega pe calea aerului orașele Cluj, Timișoara și Iași

Transportatorul low-cost Blue Air a anunțat printr-un comunicat de presă faptul că va lansa trei noi rute interne începând cu data de 1 octombrie 2016, prin care va oferi zboruri directe între cele mai importante orașe din provincie – Cluj, Timișoara și Iași.

Până la această dată, Blue Air a lansat din data de 3 iunie 2016 zboruri directe între București și Cluj în zilele luni, marți, vineri și sâmbătă, operate cu o aeronavă Boeing 737, prețul unui bilet începând de la aproximativ 90 lei. Puteți găsi biletele în sistemul de rezervări: www.blueairweb.com.

Pentru cele trei noi rute lansate, „biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului”, a mai precizat compania în comunicatul de presă.

Citește și  TAROM: mai multe zboruri din București către Spania în sezonul de vară

Pe ruta Cluj – București mai operează zboruri regulate operatorii Wizz Air, cu tarife ce încep de la 39 lei / segment și TAROM, prețul unui bilet pornind de la 40 Euro / segment, cu toate taxele incluse.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *