Incident: o roată a unui Airbus A330 Turkish Airlines care se pregătea de decolare de la Otopeni a luat foc (foto)

Actualizare 14:50: la mai bine de 4 ore și jumătate, Airbusul A330-300 Turkish Airlines se pregătește de decolare de la București cu destinația Istanbul.
_______________
Actualizare 12:20: potrivit unor surse neoficiale, se pare că lichidul hidraulic de la roțile din partea dreaptă a trenului de aterizare s-ar fi scurs pe sistemul de frânare încins al avionului rezultând un nor de fum. Pasagerii au fost debarcați din avion. Momentan nu s-a decis dacă acesta va decola spre Istanbul sau Turkish Airlines va trimite la București un alt avion pentru a prelua pasagerii.
_______________
Din informațiile pe care le-am primit, roata Airbusului A330-300 (TC-JNN) care efectua zborul TK1044 București – Istanbul a luat foc în timp ce se deplasa pe carea de rulare N a aeroportului Otopeni către pista de decolare. Pompierii au intervenit la scurt timp.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Sorina Tanasoiu, purtător de cuvânt al CNAB, a confirmat pentru BoardingPass incidentul și a menționat că aeronava a fost tractată pe platformă pentru mai multe verificări. De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită în acest incident, iar pasagerii vor fi debarcați.

Advertisements

În urmă cu două zile un alt Airbus A330 Turkish Airline a fost implicat într-un alt accident la București, detalii aici.

Airbusul A330 tractat pe platformă, urmat de echipajele de urgență / Foto: BoardingPass
Airbusul A330 tractat pe platformă, urmat de echipajele de urgență / Foto: BoardingPass

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share