Incident: un avion Wizz Air care zbura de la Cluj Napoca la Charleroi a lovit pasăre la decolare

Foto: Kerry Taylor

Actualizare, 28 ianuarie: Reprezentanții companiei Wizz Air confirmă incidentul care a avut loc luni.
Zborul Wizz Air W6 3351 de la Cluj-Napoca la Bruxelles Charleroi a fost redirecționat la Katowice din motive tehnice. Aeronava a necesitat o verificare neprevazuta ca urmare a impactului cu o pasare survenit pe zborul in curs. Aeronava a aterizat în siguranța și este în curs de verificare. Pentru a reduce întârzierea, compania a trimis o alta aeronava la Katowice, care a decolat la 15:50 ora locala și a sosit la Bruxelles Charleroi la 17:36 ora locala. Wizz Air își cere scuze pasagerilor pentru orice inconveniente cauzate, dar siguranța pasagerilor și a echipajului este principala prioritate.
__________
Avionul Wizz Air care opera luni zborul W63351 Cluj Napoca – Charleroi a aterizat pe aeroportul din Katowice, Polonia, din cauza faptului că la decolare a lovit o pasăre.

Zborul a fost operat cu un Airbus A320 înmatriculat HA-LPU la ora 13:50. După o oră de la decolare piloții au luat decizia de a ateriza în Katowice, Polonia.

Advertisements

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

La 25 de minute după decizie, avionul a aterizat pe aeroportul din sudul Poloniei fără alte incidente. La bordul avionului se aflau 169 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Aeroportul din Katowice a confirmat pentru BoardingPass faptul că piloții nu au solicitat asistență după aterizare însă avionul va fi schimbat.

La o oră și jumătate de la aterizare în Katowice, pasagerii zborului W63351 Cluj Napoca – Charleroi au decolat spre destinația finală cu un Airbus A320 înmatriculat HA-LWA.

Captură ecran: Flightradar24
Advertisements
Total
27
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
27
Share