Urmărește-ne

Incident: un avion Wizz Air care zbura de la Cluj Napoca la Charleroi a lovit pasăre la decolare

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Incident: un avion Wizz Air care zbura de la Cluj Napoca la Charleroi a lovit pasăre la decolare
Foto: Kerry Taylor

Incidente aviatice

Incident: un avion Wizz Air care zbura de la Cluj Napoca la Charleroi a lovit pasăre la decolare

Actualizare, 28 ianuarie: Reprezentanții companiei Wizz Air confirmă incidentul care a avut loc luni.
Zborul Wizz Air W6 3351 de la Cluj-Napoca la Bruxelles Charleroi a fost redirecționat la Katowice din motive tehnice. Aeronava a necesitat o verificare neprevazuta ca urmare a impactului cu o pasare survenit pe zborul in curs. Aeronava a aterizat în siguranța și este în curs de verificare. Pentru a reduce întârzierea, compania a trimis o alta aeronava la Katowice, care a decolat la 15:50 ora locala și a sosit la Bruxelles Charleroi la 17:36 ora locala. Wizz Air își cere scuze pasagerilor pentru orice inconveniente cauzate, dar siguranța pasagerilor și a echipajului este principala prioritate.
__________
Avionul Wizz Air care opera luni zborul W63351 Cluj Napoca – Charleroi a aterizat pe aeroportul din Katowice, Polonia, din cauza faptului că la decolare a lovit o pasăre.

Zborul a fost operat cu un Airbus A320 înmatriculat HA-LPU la ora 13:50. După o oră de la decolare piloții au luat decizia de a ateriza în Katowice, Polonia.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

La 25 de minute după decizie, avionul a aterizat pe aeroportul din sudul Poloniei fără alte incidente. La bordul avionului se aflau 169 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Aeroportul din Katowice a confirmat pentru BoardingPass faptul că piloții nu au solicitat asistență după aterizare însă avionul va fi schimbat.

La o oră și jumătate de la aterizare în Katowice, pasagerii zborului W63351 Cluj Napoca – Charleroi au decolat spre destinația finală cu un Airbus A320 înmatriculat HA-LWA.

Captură ecran: Flightradar24

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus