Urmărește-ne

Incident: un Boeing 737 Pegasus Airlines a ieșit de pe pistă la Istanbul (foto)

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Incident: un Boeing 737 Pegasus Airlines a ieșit de pe pistă la Istanbul (foto)
Foto: AirportIST (Twitter)

Incidente aviatice

Incident: un Boeing 737 Pegasus Airlines a ieșit de pe pistă la Istanbul (foto)

Un Boeing 737-800NG care aparține companiei aeriene low-cost Pegasus Airlines a ieșit de pe pista aeroportului Sabiha Gokcen din Istanbul în dimineața zilei de marți, 7 ianuarie, în timpul aterizării.

Avionul efectua zborul Pegasus Airlines PC747 pe ruta Sharjah (Emiratele Arabe) – Istanbul și a aterizat pe aeroportul turc în jurul orei locale 09:05. La bordul său de aflau 164 de persoane.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

La scurt timp după incident la fața locului s-au deplasat echipajele de urgență iar pasagerii au fost evacuați din avion cu ajutorul toboganelor de urgență. Potrivit autorităților din Turcia în urma acestui incident nu există răniți.

Singura pistă a celui de-al doilea cel mai mare aeroport din Istanbul este închisă temporar până la ora locală 19:00, așadar majoritatea zborurilor operate din și spre acest aeroport vor fi cel mai probabil anulate.

În 2018 aeroportul Sabiha Gokcen a fost vizitat de 34 de milioane de pasageri. Pe acest aeroport operează în principal compania low-cost Pegasus Airlines însă și operatori precum Turkish Airlines sau Qatar Airways.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus