Urmărește-ne

Incident: un Boeing 737 Pegasus Airlines a ieșit de pe pistă la Istanbul (foto)

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Incident: un Boeing 737 Pegasus Airlines a ieșit de pe pistă la Istanbul (foto)
Foto: AirportIST (Twitter)

Incidente aviatice

Incident: un Boeing 737 Pegasus Airlines a ieșit de pe pistă la Istanbul (foto)

Un Boeing 737-800NG care aparține companiei aeriene low-cost Pegasus Airlines a ieșit de pe pista aeroportului Sabiha Gokcen din Istanbul în dimineața zilei de marți, 7 ianuarie, în timpul aterizării.

Avionul efectua zborul Pegasus Airlines PC747 pe ruta Sharjah (Emiratele Arabe) – Istanbul și a aterizat pe aeroportul turc în jurul orei locale 09:05. La bordul său de aflau 164 de persoane.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

La scurt timp după incident la fața locului s-au deplasat echipajele de urgență iar pasagerii au fost evacuați din avion cu ajutorul toboganelor de urgență. Potrivit autorităților din Turcia în urma acestui incident nu există răniți.

Singura pistă a celui de-al doilea cel mai mare aeroport din Istanbul este închisă temporar până la ora locală 19:00, așadar majoritatea zborurilor operate din și spre acest aeroport vor fi cel mai probabil anulate.

În 2018 aeroportul Sabiha Gokcen a fost vizitat de 34 de milioane de pasageri. Pe acest aeroport operează în principal compania low-cost Pegasus Airlines însă și operatori precum Turkish Airlines sau Qatar Airways.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus