INCIDENT: Un Boeing 737 TAROM a fost avariat la Amsterdam de echipa de handling (FOTO)

Foto: BoardingPass

ACTUALIZARE: potrivit informațiilor pe care le-am primit, pasagerii vor fi cazați în această noapte la un hotel, iar sâmbătă dimineață vor ajunge în România cu o altă aeronavă.

Mai jos regăsiți și informațiile oficiale primite de la TAROM:
Compania TAROM informeaza ca aeronava B 737 seria 700 care trebuia sa opereze cursa ROT 364 Amsterdam – Bucuresti de astazi 9 iunie 2017, a fost lovita de catre un utilaj al agentului de handling pe Aeroportul din Amsterdam, in faza de pregatire a cursei (incarcare bagaje), fara efecte asupra pasagerilor.

Advertisements

Aeronava va ramane pe Aeroportul din Amsterdam pentru verificari tehnice.

Pasagerii vor fi cazati la hotel si rerutati in cursul zilei de maine 10 iunie 2017 catre Bucuresti.

Prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor sai calatorii sigure.
_____________________
Potrivit unei postări de pe facebook a utilizatorului Daniel Ciungu, Boeingul 737-700 (YR-BGF) al companiei TAROM a suferit avarii înainte de decolare după ce o mașină a companiei de handling care transporta bagajele la aeronavă nu a oprit la timp și a lovit fuselajul avionului.

Mai jos relatarea lui Daniel:
Asta e noua .. unul din camioanele care incarcau bagajele in avion nu a pus frana la timp, asa ca a intrat in aeronava Braila a Tarom, in Amsterdam.
A facut o gaura in avion, acum ne vor debarca 🙂 e de rasul plansului. Si asa Tarom-ul nu are nu stiu cate aeronave iar baietii astia neatenti ne mai pun cate una pe margine..

În acest moment avionul este încă la Amsterdam și nu pare să fie vreun alt avion în drum spre capitala Olandei pentru a prelua pasagerii. O să actualizăm acest articol îndată ce apar noi informații.

Foto: Daniel Ciungu

Advertisements
Total
0
Shares
2 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share