Știri
1

Primul din cele două Boeinguri 737-800NG TAROM va opera astăzi primul zbor comercial

13 iunie 2017
7783 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Primul din cele două Boeinguri 737-800NG TAROM va opera astăzi primul zbor comercial

Din cauza faptului că TAROM are în acest moment trei aeronave indisponibile, două Boeinguri 737 și un ATR42, potrivit siteului ROMATSA, operatorul aerian va opera astăzi zborul RO305 București – Frankfurt, și retur, cu primul din cele două Boeinguri 737-800NG noi care au ajuns la București la finalul lunii Mai. Avionul înmatriculat YR-BGJ și botezat ”Sarmizegetusa” va decola din București către Frankfurt la ora 16:00.

Inițial, cele două avioane noi erau planificate să intre în serviciul comercial de luni, 19 Iunie, operând zboruri din București către Madrid, Amsterdam, Barcelona și Tel-Aviv. Avioanele vor intra în serviciul comercial cu aceeași configurație cu care au sosit la București, oferind astfel 189 de locuri într-o singură clasă de călătorie.

Vă reamintim că în 4 Iunie, un ATR42 a ieșit de pe pista aeroportului din Chișinău la aterizare, iar cinci zile mai târziu, în 9 Iunie, un Boeing 737 a fost avariat la Amsterdam de un utilaj al companiei de handling care se ocupa de transportarea bagajelor către avion. Astăzi, alt Boeing 737 al companiei TAROM s-a întors la scurt timp după decolare pe aeroportul din Bruxelles după ce un motor a cedat în timpul zborului, detalii aici.

Citește și  Compania Ryanair va deschide o bază nouă pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *