Urmărește-ne

KLM va relua zborurile dintre București și Amsterdam din 17 iunie

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. KLM va relua zborurile dintre București și Amsterdam din 17 iunie
Foto: Nicky Boogaard

Știri

KLM va relua zborurile dintre București și Amsterdam din 17 iunie

Pe măsură ce statele lumii iau decizia relaxării măsurilor de distanţare socială, compania aeriană KLM Royal Dutch Airlines anunţă creşterea graduală a numărului de zboruri şi de destinaţii.

Dacă în perioada de vârf a pandemiei KLM a operat între 5 şi 10% din totalul de zboruri, până la finalul lunii iulie 2020, compania îşi propune să ajungă la 30% din totalul numărului de zboruri.

Ruta Bucureşti – Amsterdam este şi ea inclusă în aceasta etapă a extinderii zborurilor, iar primul zbor este programat pe 17 iunie 2020.

Zborurile dintre cele două capitale vor fi operate zilnic începând cu data de 17 iunie, în condiţii extinse de igienă pe tot parcursul procesului de check-in, îmbarcare, derulare a zborului şi debarcare.

Toate zborurile prevăzute în programul de vară pot suferi modificări în funcţie de deciziile autorităţilor, de nevoile pasagerilor din România şi de gradul de ocupare al aeronavelor.

Pasagerii noştri îşi doresc să revină la bordul aeronavelor KLM, drept dovadă numărul considerabil de rezervări primite încă din primele zile, în care zborul Bucureşti – Amsterdam a reapărut în sistemele de rezervare. Avem semnale pozitive de la comunitatea de business olandeză, dar şi de la românii care lucrează sau locuiesc în Olanda, astfel că ne bucură enorm această veste bună. Toate zborurile vor fi operate cu respectarea tuturor măsurilor de igienă şi protecţie, atât la bordul aeronavelor noastre, cât şi în aeroport”, a declarat Alexandru Dobrescu, Country Manager Air France KLM România şi Bulgaria.

Citește și  Moldovenii de la Aerotranscargo deschid subsidiară în Olanda

Măştile de protecţie obligatorii la bord şi alte măsuri împotriva COVID-19

Măştile de protecţie sunt obligatorii pe toate zborurile operate de KLM, atât pentru pasageri, cât şi pentru personalul de zbor.

Pe toate zborurile vor avea loc proceduri de curăţare a aeronavelor, cu dezinfectarea tuturor suprafeţelor care intră în contact cu pasagerii, cum ar fi cotierele, mesele, ecranele etc.

Pe zborurile cu un grad de ocupare scăzut, se va implementa distanţarea fizică la bord prin păstrarea scaunelor goale din jurul pasagerului.

KLM îşi reface reţeaua de destinaţii şi va opera în primă fază un număr minim de zboruri

Până la finalul lunii iulie 2020, planurile KLM includ revenirea la aproximativ 78% din totalul destinaţiilor operate înainte de izbucnirea pandemiei.

La nivel european, KLM va zbura către 73 de destinaţii, mai mult decât dublu faţă de luna mai. Numărul de zboruri este şi acesta în creştere.

Compania îşi propune ca în luna iulie să opereze 3.000 de zboruri şi un procent de aproximativ 30% din totalul frecvenţelor de zbor.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus