Exclusiv Legend Airlines a înmatriculat primul Airbus A340 în România

Primul Airbus A340 a fost oficial înmatriculat în țara noastră săptămâna aceasta de compania aeriană Legend Airlines.

În a doua jumătate a lunii iulie 2022 Autoritatea Aeronautică Civilă Română a emis certificatul de înmatriculare pentru primul Airbus A340 din România.

Avionul, înmatriculat YR-LRC, aparține companiei aeriene românești Legend Airlines și se află în prezent în Amman, capitala Iordaniei.

Pe lângă acest Airbus A340, care are număr de serie 844, Legend Airlines intenționează să mai recepționeze încă cel puțin un avion de același tip.

Al doilea Airbus A340-300 care va intra în flota companiei Legend Airlines ar urma să fie înmatriculat YR-LRB și are număr de serie 921.

Atât Airbusul A340 înmatriculat YR-LRB cât și cel înmatriculat YR-LRC au fost anterior operate de Air Belgium, detalii AICI.

În istoria de peste 30 de ani a modelului A340 produs de Airbus nici o altă companie aeriană românească nu a avut în flotă acest tip de avion.

Compania aeriană Legend Airlines a obținut certificatul de operator în România în toamna anului 2021 cu un avion de tip Cessna 172, detalii AICI.

Între timp, așa cum am anunțat în exclusivitate, asociații societății comerciale care deține Legend Airlines au fost schimbați, detalii AICI.

De asemenea, despre planurile acesteia de a opera Airbusuri A340 am scris în exclusivitate pe BoardingPass în primăvara acestui an, detalii AICI.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
64
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
64
Share