Legend Airlines a obținut certificat de operator aerian în România

Foto: Vanya Bitca

Societatea comercială Legend Airlines SRL a obținut certificatul de operator aerian în România în septembrie 2021.

SC Legend Airlines SRL a fost înregistrată în luna iulie a anului 2020 și este deținută de Gâdea Radu Cristian, potrivit datelor de la registrul comerțului.

Advertisements

Sediul companiei este în satul Petrești, comuna Corbeanca, însă datele de la Autoritatea Aeronautică indică o altă adresă, str. Aurel Vlaicu 37B din Otopeni.

La aceeași adresă din orașul Otopeni se află și RAS Tehnic, companie care oferă servicii de mentenanță pentru avioane, iar Gâdea Radu Cristian este angajatul acestei companii, potrivit profilului său de LinkedIn.

În ceea ce privește certificatul de operator aerian al Legend Airlines SRL, acesta are numărul RO-077 și a fost eliberat de AACR la finalul lunii septembrie 2021.

Singurul avion din flota companiei este un avion cu patru locuri de tip Cessna 172N Skyhawk, înmatriculat YR-ANC, indică datele de la Autoritate.

Acest avion este deținut și pilotat regulat de către actorul, cântărețul și compozitorul Mihai Mărgineanu.

Am zburat, am și un avion pe care mi l-am cumpărat din banii mei proprii și personali. Este un avion cu patru locuri, un Cessna 172N, cu care mă duc la concerte […].

Mihai Mărgineanu la Digi24

Legend Airlines nu are cod și nici callsign de identificare ICAO, iar la data publicării acestui articol este neclar dacă această companie aeriană are legătură directă sau nu cu Mihai Mărgineanu.

Mai multe detalii despre companiile aeriene care dețin certificat de operator aerian regăsiți în acest articol.
Advertisements
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share