LOT a reluat zborurile dintre Varșovia și Cluj Napoca

LOT Polish Airlines a reluat zborurile regulate pe ruta Varșovia – Cluj Napoca – Varșovia sâmbătă, 29 mai 2021.

Compania poloneză a suspendat zborurile dintre hubul său din Varșovia și Cluj Napoca în urmă cu aproximativ un an din cauza pandemiei SARS CoV2 (Covid-19).

Reluarea zborurilor spre capitala Poloniei, Varșovia, face posibilă conexiunea Clujului cu unul din cele mai importante huburi europene, iar astfel pasagerii pot zbura cu ușurință și la prețuri accesibile către multiple destinații din Europa, America de Nord sau Asia.

Zborurile dintre Cluj Napoca și Varșovia vor fi operate pentru început odată pe săptămână. Din 22 iunie LOT va crește frecvența de operare a rutei de la unu la trei zboruri pe săptămână.

Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo a precizat cu această ocazie: „Reluarea zborurilor directe ale companiei aeriene LOT Polish Airlines spre Varșovia transmite un semnal foarte important, mai ales în aceste vremuri dificile și întărește relațiile comerciale și turistice cu capitala Poloniei, oferind de asemenea un acces facil spre destinații din Europa, America de Nord sau Asia, pentru toate tipurile de trafic. Acest lucru ne confirmă încrederea în recuperarea treptată a pieței și necesitatea de a continua eforturile noastre de redresarea traficului de pasageri.

În ceea ce privește piața locală, LOT Polish Airlines mai zboară doar din Varșovia spre București. Ruta Cracovia – București nu a fost operată în 2020 din cauza pandemiei și nu va fi operată nici în acest an.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
12
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
12
Share