Știri
Îmi place

LOT Polish Airlines modifică clasele tarifare pentru biletele Economy

2 martie 2017
8910 Vizualizări
1 Comentarii
citire în 2 minute
LOT Polish Airlines modifică clasele tarifare pentru biletele Economy

În decursul zilei de ieri, 1 Martie, LOT Polish Airlines a anunțat o modificările aduse claselor tarifare pentru biletele Economy disponibile pentru zborurile intracontinentale.

Pasagerii care vor să călătorească în Economy au acum posibilitatea să aleagă cea mai potrivită opțiune din cele 3 „pachete” disponibile – clasele tarifare fiind Saver, Standard și Flex.

Operatorul declară că biletele Economy Saver vor fi cu până la 40% mai ieftine decât cele Standard, însă pasagerii nu vor putea lua cu ei gratuit bagaj de cală, să-și aleagă gratuit scaunul, să anuleze biletele sau să schimbe datele de călătorie.

Clasa tarifară Economy Standard include un bagaj de cală cu o greutate maximă de 23kg, alegerea gratuită a scaunului în momentul achiziționării biletelor și posibilitatea de a schimba datele călătoriei contra unei taxe.

Citește și  Rută nouă: Lufthansa va zbura zilnic din 25 Martie cu Airbus A319 la Chișinău

Biletele Economy Flex vor fi cele mai scumpe, însă includ toate beneficiile biletelor din clasa tarifară Standard plus posibilitatea de a schimba datele de călătorie gratuit și a-l anula contra unei taxe. De asemenea, pasagerii care dețin bilete Economy Flex vor primi cu 50% mai multe mile în programul de loialitate al Star Alliance, Miles and More.

Toți pasagerii care călătoresc în Economy, indiferent de clasa tarifară, vor beneficia gratuit de snacksuri și băuturi la bord, un bagaj de cabină de max. 8kg și posibilitatea de a aduna mile în Miles and More.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Un comentariu 1

  1. Pingback: LOT Polish Airlines: București – Varșovia de la 139EUR și Cluj-Napoca – Varșovia de la 150EUR – BoardingPass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *