LOT Polish Airlines modifică clasele tarifare pentru biletele Economy

În decursul zilei de ieri, 1 Martie, LOT Polish Airlines a anunțat o modificările aduse claselor tarifare pentru biletele Economy disponibile pentru zborurile intracontinentale.

Pasagerii care vor să călătorească în Economy au acum posibilitatea să aleagă cea mai potrivită opțiune din cele 3 “pachete” disponibile – clasele tarifare fiind Saver, Standard și Flex.

Operatorul declară că biletele Economy Saver vor fi cu până la 40% mai ieftine decât cele Standard, însă pasagerii nu vor putea lua cu ei gratuit bagaj de cală, să-și aleagă gratuit scaunul, să anuleze biletele sau să schimbe datele de călătorie.

Clasa tarifară Economy Standard include un bagaj de cală cu o greutate maximă de 23kg, alegerea gratuită a scaunului în momentul achiziționării biletelor și posibilitatea de a schimba datele călătoriei contra unei taxe.

Biletele Economy Flex vor fi cele mai scumpe, însă includ toate beneficiile biletelor din clasa tarifară Standard plus posibilitatea de a schimba datele de călătorie gratuit și a-l anula contra unei taxe. De asemenea, pasagerii care dețin bilete Economy Flex vor primi cu 50% mai multe mile în programul de loialitate al Star Alliance, Miles and More.

Toți pasagerii care călătoresc în Economy, indiferent de clasa tarifară, vor beneficia gratuit de snacksuri și băuturi la bord, un bagaj de cabină de max. 8kg și posibilitatea de a aduna mile în Miles and More.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Air France zboară acum din Paris către Accra (Ghana)

Articolul următor

Trip report: zbor Ankara – București via Istanbul cu Pegasus Airlines

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share