LOT Polish Airlines modifică clasele tarifare pentru biletele Economy

În decursul zilei de ieri, 1 Martie, LOT Polish Airlines a anunțat o modificările aduse claselor tarifare pentru biletele Economy disponibile pentru zborurile intracontinentale.

Pasagerii care vor să călătorească în Economy au acum posibilitatea să aleagă cea mai potrivită opțiune din cele 3 “pachete” disponibile – clasele tarifare fiind Saver, Standard și Flex.

Advertisements

Operatorul declară că biletele Economy Saver vor fi cu până la 40% mai ieftine decât cele Standard, însă pasagerii nu vor putea lua cu ei gratuit bagaj de cală, să-și aleagă gratuit scaunul, să anuleze biletele sau să schimbe datele de călătorie.

Clasa tarifară Economy Standard include un bagaj de cală cu o greutate maximă de 23kg, alegerea gratuită a scaunului în momentul achiziționării biletelor și posibilitatea de a schimba datele călătoriei contra unei taxe.

Biletele Economy Flex vor fi cele mai scumpe, însă includ toate beneficiile biletelor din clasa tarifară Standard plus posibilitatea de a schimba datele de călătorie gratuit și a-l anula contra unei taxe. De asemenea, pasagerii care dețin bilete Economy Flex vor primi cu 50% mai multe mile în programul de loialitate al Star Alliance, Miles and More.

Toți pasagerii care călătoresc în Economy, indiferent de clasa tarifară, vor beneficia gratuit de snacksuri și băuturi la bord, un bagaj de cabină de max. 8kg și posibilitatea de a aduna mile în Miles and More.

Advertisements
Total
0
Shares
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share