LOT va zbura la București cu Embraer E195 după recepția primelor Boeinguri 737-800NG

Boeing 737-800NG (New Generation) este o versiune schimbată masiv de producătorul american, iar LOT va recepționa primele sale NG-uri în câteva luni.
Operatorul polonez a comandat patru astfel de aeronave, iar în luna Mai a anului viitor, aceștia vor introduce treptat acest tip de avion pe cele mai populare rute pe care le operează.

Noile Boeinguri 737-800NG vor opera zboruri din Varșovia către Londra, Tel Aviv, Frankfurt, Madrid, Barcelona și Paris. Prima destinație care va fi servită de noul tip de avioane va fi Londra, în luna mai, iar în aceeași lună a anului viitor, zborurile către Paris vor fi operate, de asemenea, cu Boeinguri 737-800NG. În Iunie 2017, LOT va zbura cu acest model și la Madrid și Tel Aviv, urmând ca din Iulie, operatorul să mai servească și Barcelona și Frankfurt cu NG-uri.

Advertisements

Acest model de avion este unul modern și poate transporta până șa 186 de pasageri, cu aproximativ 20 mai mult decât Boeingurile 737-400 pe care LOT le are acum în flotă.

Un alt target din strategia noastră de creștere a profitabilității care a fost atins îl reprezintă introducerea în flotă a modelului B737-800NG. Aceste aeronave ne va permite să creștem significant numărul de scaune oferite pe rutele unde avem cerere mare. Vom crește de asemenea numărul locurilor către destinații unde LOT este lider de piață, amintind Londra, Tel Aviv, Madrid, Barcelona, Paris și Frankfurt, astfel vom lupta pentru a atrage pasageri de la competitorii noștri direcți, care operează astăzi zboruri cu acest tip de avion, a declarat Adrian Kubicki, director de comunicare la LOT Polish Airlines.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Odată cu creșterea numărului de aeronave, LOT va opera zborurile către Bruxelles, Larnaca, Viena, Amsterdam, Tbilisi și Kiev, care sunt operate acum cu aeronave mai mici, de tip Embraer E195, cu Boeinguri 737-400, iar aeronavele care vor opera zborurile către București, Istanbul, Milano, Munchen, Moscova, Erevan și Liov vor fi înlocuite cu Embraere E195.

Pentru anul 2017, LOT mizează pe o creștere și modernizare a flotei, alături de cele 4 Boeinguri 737-800NG, compania aeriană a Poloniei va mai recepționa, în luna Noiembrie, și primul său Boeing 737 MAX 8 – cel mai moder avion din clasa mediu-curier cu un singur culoar, și alte două Boeing-uri 787 Dreamliner. În total, LOT a comandat 6 avioane Boeing 737 MAX 8, cu posibilitatea de a închiria alte 5.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share