Urmărește-ne

Mădălina Mezei este noul director general al TAROM

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Mădălina Mezei este noul director general al TAROM

Știri

Mădălina Mezei este noul director general al TAROM

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transport Aerian TAROM a numit-o miercuri în funcția de director general pe Mădălina Mezei.

Aceasta a ocupat timp de 21 de ani diferite funcții în cadrul TAROM, ultima dintre ele fiind cea de reprezentant al comapniei în Belgia și Olanda.

În ultimii ani TAROM a avut peste 10 directori generali, majoritatea lor având mandate de interimat, iar Mădălina Mezei a preluat această funcție de la Mareși Cărăvan. Cel din urmă a ocupat funcția de director general doar 12 zile după ce l-a înlocuit pe Florin Susanu.

Directorul de operațiuni, Susanu, a preluat la rândul lui funcția de director general interimar după plecarea lui Wolff Werner-Wilhelm din companie.

Mai jos regăsiți mesajul transmis de Mădălina Mezei angajaților companiei:
Dragi colegi,
Aduc astăzi în atenţia dumneavoastră faptul că dupa o activitate de peste 21 de ani, desfăşurată în cadrul companiei, preiau cu mândrie, dar mai ales responsabiltate manşa TAROM.

Vă mărturisesc că entuziasmul şi orgoliul profesional mă determina să îmi canalizez eforturile şi întreaga energie în vederea eficientizării Companiei TAROM, respectiv în poziţionarea acesteia în locul pe care şi l-a câştigat în aproape 65 de ani de operare comercială.

De asemenea, cred cu tărie în potenţialul profesional al fiecarui angajat TAROM, alături de care am fost mereu însoţită pe parcursul carierei mele.

Mă interesează întotdeauna rezultatul. Îmi doresc să ne îmbunătăţim constant modul de lucru, să ne îmbunătăţim noi, să creştem nivelul, să fim o echipă şi să demonstrăm că se poate. Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu că dacă ne dorim, vom găsi întodeauna soluţia şi vom reuşi.

În onoarea foştilor si actualilor salariaţi, sunt aici să vă sustin, imi doresc să vă redau încrederea, şi împreună cu dvs mă angajez să imping TAROM către performantă.
Doar împreună vom putea schimba TAROM.

Cu incredere in viitor,
Madalina MEZEI
CEO

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus