Urmărește-ne

Noul livery Aegean a debutat pe primele Airbusuri A320neo ale companiei

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Noul livery Aegean a debutat pe primele Airbusuri A320neo ale companiei
Foto: Flight-Report

Știri

Noul livery Aegean a debutat pe primele Airbusuri A320neo ale companiei

Aegean Airlines, companie aeriană membră a Star Alliance, a prezentat oficial miercuri noul său livery în cadrul unui eveniment special organizat la Atena.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Primele avioane Aegean care au fost vopsite în noul livery sunt de asemenea primele avioane A320neo intrate în flota companiei, înmatriculate SX-NEO, SX-NEA și SX-NEB.

Acestea avioane au fost livrate în decursul ultimelor săptămâni însă detaliile noului livery au fost ascunse de compania aeriană sub folii de protecție.

Detaliile noului livery au fost însă făcute publice în cadrul unui eveniment special organizat miercuri, 12 februarie, la Atena și transmis live pe internet.

Aegean Airlines a comandat 30 de avioane Airbus A320neo și A321neo de la producător și încă 16 de la o companie de leasing.

Aceste avioane vor fi livrate în perioada 2019 – 2024 iar primele vor intra în serviciul comercial începând cu data de 13 februarie 2020. Despre primele rute operate de Aegean Airlines cu avioane A320neo am scris în acest articol.

Airbusurile A320neo Aegean pot transporta 180 de pasageri în două clase de călătorie și vor fi propulsate de motoare Pratt&Whitney PW1100G.


În 2019 Aegean Airlines a transportat 14.99 milioane de pasageri iar în 2020 compania aeriană elenă țintește să transporte 19.2 milioane de pasageri pe 155 de rute cu 65 de avioane.

Aegean Airlines zboară regulat pe ruta Atena = București și operează zboruri charter în sezonul de vară către mai multe aeroporturi din România.

Foto: Flight-Report

Tur 3D al cabinei din noile Airbusuri A320neo Aegean

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus