Urmărește-ne

O secțiune a gardului aeroportului Otopeni e ruptă însă conducerea își cumpără telefoane

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. O secțiune a gardului aeroportului Otopeni e ruptă însă conducerea își cumpără telefoane

Știri

O secțiune a gardului aeroportului Otopeni e ruptă însă conducerea își cumpără telefoane

O porțiune a unui gard perimetral de la aeroportul Henri Coandă a fost doborâtă de o furtună în luna august a anului trecut însă această problemă nu a fost rezolvată nici până acum. „Gaura” din gardul perimetral este păzită 24/24 de angajații unei companii care prestează servicii de securitate pentru aeroport.

Investițiile în cel mai mare aeroport la României lipsesc cu desăvârșire în ciuda faptului că infrastructura este suprasolicitată și cauzează probleme, în special benzile care transportă bagaje de la ghișeele de checkin spre zona de sortare.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Potrivit oficialilor companiei, ultimele investiții semnificative la aeroportul Henri Coandă au fost făcute în 2012. În ultimii ani Compania Națională Aeroporturi București a raportat anual zeci de milioane de euro profit dar și creștere a traficului aerian.

Citește și  SmartLynx va opera zboruri cargo pentru DHL cu două Airbusuri A321F

De asemenea, un șantier de pe platforma aeroportului, la nord de terminalul principal, este abandonat de săptămâni bune. Acolo CNAB intenționa să extindă platforma și să creeze astfel patru locuri de parcare pentru avioane, deoarece, în special în sezonul de vară avioanele sunt parcare deseori pe o cale de rulare transformată pe timpul nopții în spațiu de parcare.

Cu toate acestea, potrivit informațiilor publicate pe siteul de achiziții publice (SICAP), Compania Națională Aeroporturi București a cumpărat aproximativ 13 telefoane smartphone în valoare de peste 60000RON.

Telefoanele, iPhone-uri și Samsunguri de ultimă generație, majoritatea dintre ele, au fost achiziționate în ultimele zile de la Dante International SA (eMAG).

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus