Oficial: Blue Air închide în 15 septembrie 2020 baza din Larnaca

Compania lowcost Blue Air a decis să închidă oficial baza operațională din Larnaca, Cipru, de la mijlocul lunii septembrie.

Zborurile Blue Air dintre Larnaca și Atena și Salonic vor fi anulate din 15 septembrie, potrivit unei comunicări interne.

Advertisements

Ruta București – Larnaca va fi și ea suspendată pe durata sezonului de iarnă, însă după 15 septembrie Blue Air va mai zbura între cele două orașe doar o dată pe săptămână, în zilele de duminică, până în 18 octombrie 2020.

În comunicarea internă compania anunță că zborurile sunt anulate doar până în 27 martie 2021 însă rămâne de văzut dacă Blue Air va redeschide în vara anului viitor baza din Larnaca.

Blue Air a anunțat deschiderea bazei din Larnaca în ianuarie 2015, la scurt timp după falimentul companiei Cyprus Airways.

În 2017 compania românească a avut alocate acestei baze trei avioane însă numărul acestora dar a scăzut la un singur avion după ce a decis să anuleze mai multe rute internaționale spre Marea Britanie și Italia.

Advertisements
Total
56
Shares
un comentariu
  1. Asadar ruta Bacau-Larnaca a murit din fasa, abia ce o anuntasera ca va fi lansata de la 1 octombrie, dupa ce se vor finaliza lucrarile de modernizare a pistei de la Bacau. Trist.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
56
Share