Pasagerii zborului Wizzair W63175 București – Barcelona au așteptat în aeroport ore în șir explicații pentru zborul întârziat

Foto: Gabriel Bobon (BoardingPass.ro)

Potrivit informațiilor televiziunii Digi24, peste 100 de pasageri care trebuiau să zboare de la București la Barcelona aseară cu zborul W63175 al operatorului low-cost Wizzair au așteptat ore-n șir explicații pentru zborul întârziat cu câteva ore.

Zborul W63175 trebuia să decoleze aseară de pe aeroportul din Otopeni la ora 18:35, însă a decolat abia la ora 00:00, întârzierea însumând peste 5 ore. Pasagerii au aterizat la Barcelona la ora 01:50, în loc de ora 21:00 cum trebuia să se întâmple. Conform FlightRadar24.com, vedem că același zbor al Wizzair operat joi seara a avut o întârziere similară.

Advertisements
Istoric zbor Wizzair W6 3175 OTP-BCN (FlightRadar24.com)
Istoric zbor Wizzair W6 3175 OTP-BCN (FlightRadar24.com)

„Singura explicatie pentru întârziere a fost că fac tur-retur cu avioanele și din cauza altei curse a întârziat și aceasta. Am făcut și plângere oficială pe site, au trecut vreo trei ore și după trei ore am primit o apă plată și un sandviș, nu am primit niciun fel de explicații și nu e un sistem pus la punct să iei legătura cu ei, să știi ce să faci, ce s-a întâmplat. Sunt peste 100 de persoane și suntem ultimii rămași cu cursa asta”, a declarat pentru Digi24 Alex Ghica, pasager.

Wizzair a răspuns în decursul acestei dimineți solicitării trimise de postul de televiziune aseară, iată și răspunsul oficial:
“Zborul W6 3175, de la București la Barcelona, a fost întârziat din cauza unei verificări tehnice neprevăzute a aeronavei, de pe parcursul zilei. Pasagerilor li s-au oferit alimente și apă, conform politicii WIZZ și a regulamentului UE. Wizz Air își cere scuze pasagerilor pentru acest inconvenient, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritară”, au declarat reprezentanți ai companiei.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share