Special guest: Un Boeing 747 cargo va ateriza astăzi la București pe aeroportul Henri Coandă (OTP) (VIDEO & FOTO)

Conform informațiilor pe care le avem, în această după-amiază, în jurul ore 19:00 pe aeroportul Henri Coandă (OTP) va ateriza un Boeing 747 cargo.

Aeronava care aparține companiei aeriene MyCargo Airlines (Turcia) operează zborul 9T1905, a decolat în această dimineață de la Beijing și are ca destinație București.

Advertisements

mycargo airlines b744 otp

Boeing-ul 747 care va ateriza astăzi la București este înmatriculat ca TC-ACH și se află în flota MyCargo Airlines din anul 2012. Primul operator al acestei aeronave a fost Air Canada, care a recepționat-o în luna iunie a anului 1991 și a operat zboruri comerciale de pasageri până la finele anului 2004. AirChina a achiziționat aeronava în același an de la Air Canada și a transformat-o în aeronavă cargo, pe urmă fiind preluată de operatorul turc.

tc-ach pek-otp

Puteți urmări live pe FlightRadar24.com acest zbor, iar noi o să revenim în această seară cu fotografii și transmisie video live de la Otopeni. Urmăriți-ne pe pagina de Facebook și fiți pe fază.

În acest an am avut parte de mai mulți vizitatori speciali pe aeroportul Henri Coandă, am avut parte de Boeing-uri 787 Dreamliner, Beluga, Airbus A340, Boeing 747, Boeing 777 și El Al, operatorul israelian va opera în 30 Septembrie zborul de la Tel Aviv la București din nou cu un Boeing 747.

Album foto: click aici!

Sursă: Aeronews.ro

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share