Patru Boeinguri 777 Air France, KLM și British Airways vor realimenta miercuri la București

Din cauza tensiunilor politice dintre India și Pakistan, întregul spațiu aerian pakistanez este închis până 28 februarie ora 23:59UTC.

Această restricție afectează zeci de zboruri care se îndreaptă în această după-amiază dinspre Asia către Europa, astfel câteva aeronave ale companiilor Air France, KLM și British Airways vor ateriza la București pentru a realimenta.

Advertisements

Până în acest moment zborurile Air France, KLM și British Airways care au decolat din Bangkok către Paris, Amsterdam și Londra dar și zborul Air France de pe ruta Ho Chi Minh City, toate operate cu avioane Boeing 777, vor ateriza la București diseară pentru a realimenta, așa cum v-am informat încă de la ora 11 pe pagina de Facebook.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

Imposibilitatea de a folosi spațiul aerian pakistanez îi face pe operatorii aerieni să aleagă rute de zbor mai lungi, acest lucru crescând astfel consumul de combustibil planificat.

Potrivit Eurocontrol, peste 400 de zboruri vor fi impactate și redirecționate peste spațiul aerian din Muscat. De asemenea spațiul aerian polonez va fi tranzitat de mai multe aeronave decât de obicei.

Advertisements
Total
8
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
8
Share