Urmărește-ne

Peste 61 de mii de pasageri au trecut pragul aeroportului din Târgu Mureș în 2018

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Peste 61 de mii de pasageri au trecut pragul aeroportului din Târgu Mureș în 2018

Știri

Peste 61 de mii de pasageri au trecut pragul aeroportului din Târgu Mureș în 2018

Aeroportul din Târgu Mureș a fost redeschis în vara anului trecut iar operatorii aerieni Wizzair, Corendon și TAROM au transport către și dinspre TGM un număr total de 61336 de pasageri.

După reluarea zborurilor de pe aeroportul Transilvania, operatorul low-cost ungar a transportat în perioada iulie-decembrie un număr total de 55814 pasageri. Destinațiile servite de Wizzair din Târgu Mureș sunt: Dortmund, Memmingen, Londra Luton și Budapesta. Cea mai populară rută este Târgu Mureș – Londra Luton – Târgu Mureș.

Pe zborurile regulate către București operate în lunile noiembrie și decembrie compania națională a transportat 404 pasageri, o medie de 19.5 pasageri pe zbor. În acest moment serviciul comercial dintre cele două orașe este suspendat însă zborurile vor fi reluate din luna februarie.

Zborurile charter operate de compania Corendon în perioada iunie – septembrie au fost foarte populare, factorul de încărcare al aeronavelor fiind de 100%. Un total de 5118 pasageri au zburat vara aceasta pe ruta Târgu Mureș – Antalia – Târgu Mureș.

Numărul total de mișcări de aeronave (aterizări și decolări) a fost de 435.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus