Politicienii promit zboruri din Baia Mare spre Paris, Milano, Londra și Constanța

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este în toi așadar politicienii nu ratează nicio ocazie de a mai atrage atenția publicului și de a face promisiuni politice care nu vor fi respectate.

Potrivit siteului ZiarMM.ro, site în care Gabriel Valer Zetea și alți politicieni PSD din județul Maramureș sunt lăudați zilnic, oficialii locali dar și din cadrul Ministerului Transporturilor le promit publicului zboruri directe din Baia Mare spre Paris Charles de Gaulle, Londra, Milano dar și către Constanța.

Advertisements

Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor declară: „La nivelul companiei TAROM se discuta despre deschiderea unor noi destinații europene din Baia Mare spre Paris, Londra, Milano. Acum se fac studiile de trafic, de pasageri, analizele de risc. Urmează ca în cel mai scurt timp TAROM sa anunțe aceste curse.

Gabriel Valer Zetea, președinte Consiliul Județean Maramureș: „Așteptăm cu mult interes operaționalizarea unor curse internaționale către destinații populare din Europa. Noi punem la dispoziție infrastructura, pista, precum și terminalul pentru procesarea pasagerilor. Avem toată încrederea ca aceste curse vor fi anunțate în cel mai scurt timp posibil. Așteptăm anunțul TAROM în ceea ce privește operaționalizarea cursei Baia Mare-Paris.

În ciuda declarațiilor politice făcute de cei doi oficiali, acest lucru cel mai probabil nu se va materializa însă din păcate declarațiile acestora vor avea efectul dorit asupra publicului care va vota în 26 mai.

Vă reamintesc că tot la presiuni politice TAROM a anunțat zboruri din Oradea spre Barcelona și Milano însă acestea au fost anulate încă dinainte de a opera primele zboruri din cauza cererii scăzute.

În prezent TAROM operează cu ATR42 6 zboruri pe săptămână din București spre Baia Mare, de luni până vineri dar și în zilele de duminică.

Advertisements
Total
11
distribuiri
2 comentarii
  1. Mda, până la urmă se vede din articolul asta că numai oamenii pot schimba ceva daca chiar își doresc și asta democratic prin vot. Politicienii își spun in continuare placa pentru că le merge și nimeni nu îi penalizează in vreun fel. Cu ce avioane să introducă Tarom curse noi din Baia Mare când ei nu au putut împrumută unul administrației prezidențiale pentru un zbor la Bruxelles?

    Se pare însă că argumente de genul ăsta îți aduc imediat acuze de vândut străinilor, împotriva țării tale etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
11
Share