Urmărește-ne

Primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air a fost asamblat; vine cu un nou livery

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air a fost asamblat; vine cu un nou livery
Foto: Woodys Aeroimages

Știri

Primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air a fost asamblat; vine cu un nou livery

Primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air, avion care trebuia să fie livrat în această perioadă, din cele 12 comandate a fost asamblat și scos de pe linia finală a uzinei Boeing din Renton, SUA.

Avionul are numărul de linie (line number) 7657, N1786B ca înmatriculare pentru zboruri de test și a fost fotografiat recent de Woodys Aeroimages în incinta uzinei Boeing din Renton, Washington, SUA.

Așa cum am scris zilele trecute pe grupul BoardingPass de pe Facebook, primul Boeing 737 MAX 8 care va intra în flota Blue Air va sosi cu un nou livery.

După cum puteți observa și în această primă fotografie, pe coada avionului cele două bumeranguri din logoul Blue Air sunt de această dată vopsite în alb pe fundal albastru. În varianta actuală a livery-ului Blue Air coada este de culoare albă iar bumerangurile cu nuanțe de albastru

Citește și  Blue Air redeschide baza la Iași în 2022; va opera 8 rute directe cu 737 MAX

În zilele ce urmează avionul va fi probabil vopsit în livery complet și va efectua zboruri de test. Cu toate acestea, primul B737 MAX va intra în flota operatorului român abia după ce restricția globală care reține la sol din luna martie toate avioanele de tip 737 MAX va fi ridicată.

Vă reamintesc că la Paris Air Show 2017 Blue Air a comandat șase avioane 737 MAX 8 de la Boeing și alte șase de la Air Lease Corporation. Toate cele 12 avioane și alte două opțiuni de achiziție vor fi propulsate de motoare CFM Leap 1-B.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus