Primul Boeing 787 Dreamliner Lufthansa va fi botezat „Berlin”

Lufthansa va recepționa în lunile ce urmează primul său Boeing 787 Dreamliner, iar acesta va fi botezat „Berlin”.

Primul Boeing 787-9 Dreamliner care intră în flota companiei Lufthansa va fi înmatriculat D-ABPA și va fi botezat „Berlin”.

Același nume l-au mai avut și primul Boeing 707 din flota Lufthansa, dar și unul din cele 14 Airbusuri A380 operate de compania germană.

Potrivit companiei, în 2022 Lufthansa va recepționa cinci Boeinguri 787 Dreamliner, iar primul zbor cu acest tip de avion va fi operat spre Toronto (Canada) la începutul anului 2022.

Patru din cele cinci Boeinguri 787-9 Dreamliner care vor fi recepționate în 2022 de Lufthansa au fost asamblate de Boeing pentru Hainan Airlines (China).

Compania chineză a renunțat la comandă din cauza problemelor financiare și urmau să fie preluate de compania indiană Vistara, însă acestea nu au mai fost livrate.

De asemenea, al cincilea Dreamliner care va fi preluat de Lufthansa a fost inițial asamblat pentru Suparna Airlines (China), însă nici acesta nu a mai fost livrat.

În total Lufthansa a comandat 25 de Boeinguri 787 Dreamliner. De asemenea, de la producătorul american de avioane compania germană mai are de primit și 20 de Boeinguri 777X.

Pe lângă aceste avioane, în următorii ani în flota Lufthansa vor mai intra în total peste 20 de Airbusuri A350, detalii AICI.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
4
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
4
Share