Un pasager care a refuzat să poarte masca a fost debarcat din avion în Cluj Napoca

Foto: Marco Verch

Un pasager care s-a îmbarcat într-un avion Ryanair de la Cluj Napoca cu destinația Londra a fost dat jos din avion de polițiști deoarece a refuzat să poarte mască de protecție.

După ce echipajul de la bordul avionului nu a reușit să-l convingă pe pasager să poarte masca de protecție, la bordul avionului au fost chemați agenții de poliție de la aeroport.

Advertisements

Ulterior, oamenii legii au dat jos din avion pasagerul problematic în aplauzele celorlalți pasageri, iar avionul a decolat spre capitala Angliei, conform Digi24 care citează Cluj24.

Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, 18 octombrie.

Pasagerul, un cetățean britanic în vârstă de 43 de ani, a fost amendat de Poliția de Frontieră cu 2500 de lei.

În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunțat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă așteptam. Nu eram foarte atent la ce se întâmpla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea își pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideți, dom-le, puneți-vă masca, țineți un avion întreg pe loc!. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.

Video de la bordul avionului

Își face apariția și un echipaj de poliție, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să își poarte masca, dar dupa câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum”, mai declară Eric pentru Cluj24.

Advertisements
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share