Urmărește-ne

Protest spontan în direcția tehnică a companiei TAROM

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Protest spontan în direcția tehnică a companiei TAROM

Știri

Protest spontan în direcția tehnică a companiei TAROM

În după-amiaza zilei de luni mai mulți angajați din direcția tehnică a companiei TAROM au început un protest spontan în hangarul companiei din cauza nemulțumirilor legate de salarii și condițiile de muncă.

Aproximativ 100 de angajați TAROM care fac parte din Sindicatul Național Tehnic TAROM (SNTT) și nu numai au declanșat un protest spontan în hangarul companiei aeriene de la aeroportul Henri Coandă.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Potrivit informațiilor obținute, directorul general al TAROM a ajuns în hangar pentru a discuta cu angajații care participă la protest însă nu știm dacă s-a ajuns la un acord.

Protestul are loc la doar câteva zile după ce în interiorul companiei a circulat un document în care se afla un tabel cu bonusuri în valoare de peste 15000RON acordate în decembrie 2019 unui număr de 34 de angajați din departementele comerciale, IT și achiziții ale companiei TAROM.

Aurel Curdov, fost angajat al TAROM și lider al sindicatului scrie pe Facebook la orele prânzului:
Astăzi 20.01.2020, a început un protest spontan la hangarul Direcției Tehnice TAROM. Principalele revendicări ale protestatarilor sunt condițiile de muncă, stoparea abuzurilor și discriminărilor, precum și situația pecuniară precară.

Sunt solidar ci protestatarii care sunt și membrii și nemembrii ai Sindicatului Național Tehnic TAROM (SNTT). Personal nu am putut fi acolo alături de ei deoarece o decizie internă a TAROM, prin abuz, îmi interzice să iau legătura în mod spontan cu membrii SNTT.

Acest protest era previzibil și arată că demersurile făcute de SNTT au fost corecte și justificate ele fiind rezultanta doleanțelor membrilor acestei organizații.

Conducerea TAROM a refuzat să stea de vorbă cu protestatarii până la această oră”.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus