Rezervări record pentru rutele din calendarul de vară 2017 București al Ryanair (VIDEO)

REZERVĂRI RECORD PENTRU RUTELE DIN CALENDARUL DE VARĂ 2017 BUCUREȘTI AL RYANAIR
RUTĂ NOUĂ CĂTRE PALERMO ȘI 3 NOI SERVICII DE VARĂ

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi (18 ianuarie) a anunțat un record al rezervărilor în avans pentru rutele ce alcătuiesc Calendarul Vara 2017 București, care include o nouă rută către Palermo (13 în total), 3 noi servicii către Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce peste 1.9 milioane de clienți p.a. și vor susține 1,400* de locuri de muncă la Aeroportul București, totul pentru că Ryanair continuă să crească traficul la noua sa bază din București.
Calendarul Vara 2017 București al Ryanair aduce:

Advertisements
  • 3 aeronave alocate (o investiție de 300m $)
  • 1 nouă rută: Palermo (3 x săptămână)
  • Mai multe zboruri către: Bruxelles Charleroi (9 x săptămână), Dublin (5 x săptămână) și Milano Malpensa (zilnic)
  • 3 noi servicii de vară: Berlin (12 x săptămână), Bristol (2 x săptămână), Timișoara (12 x săptămână)
  • 13 rute în total
  • 104 de zboruri săptămânale
  • 1.9m clienți p.a.
  • 1,400* locuri de muncă p.a.

Ryanair a sărbătorit rezervările record pe rutele din București, prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promotional începând de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada februarie – aprilie. Aceste tarife promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (19 ianuarie).

În București, Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer, Ryanair, a declarat:
Ryanair este încântată să anunțe rezervări în avans record pentru rutele din Calendarul Vara 2017 București, care include o nouă rută către Palermo, 3 noi servicii de vară către Berlin, Bristol și Timișoara, cât și zboruri extra către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce peste 1.9 milioane de clienți p.a. și vor susține 1,400 de locuri de muncă* la Aeroportul București, totul pentru că noi continuăm să creștem traficul în România. Baza noastră, recent deschisă la București, marchează o investiție de 300 de milioane de $, și, pentru România, urmărim în continuare, să creștem numărul de rute, traficul și turismul, în următorii ani.
Pentru a sărbători rezervările noastre record pe rutele noastre disponibile în Calendarul Vara 2017 București, oferim tarife de la doar 9.99€ pentru călătorii în februarie – aprilie, care sunt disponibile pentru rezervări până Joi (19 ianuarie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.

Întreaga conferință de presă poate fi urmărită mai jos:

Foto: Valentin Moise pentru BoardingPass

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share