Urmărește-ne

RUTĂ NOUĂ: București – Chișinău cu Air Moldova

Rute aeriene

RUTĂ NOUĂ: București – Chișinău cu Air Moldova

Compania aeriană Air Moldova anunță că începând cu data de 19 decembrie 2016 relansează zborul pe destinația Chișinău – București care va facilita deplasarea tuturor celor care au necesitatea de a călători spre/dinspre România. Această destinație împreună cu cele existente vor aduce noi oportunități de călătorie pe plan internațional, la tarife avantajoase pentru pasagerii care aleg să zboare cu Air Moldova.

Cursa Chișinău – București va fi operată cu o frecvență de șase ori pe săptămână, cu excepția zilei de sâmbătă, cu o aeronavă Embraer 190, conform următorului orar:

În zilele de luni, marți, miercuri, joi:
Decolarea din Chișinău 07:00; aterizarea în București 07:50
Decolarea din București 09:00; aterizarea în Chișinău 09:50

În zilele de vineri și duminică:
Decolarea din Chișinău 20:10; aterizarea în București 21:00
Decolarea din București 21:50; aterizarea în Chișinău 22:40

Citește și  Peste 70% din decolările de pe Aeroportul Henri Coandă sunt întârziate

Prețurile pe aceasta cursă încep de la 55 euro pentru biletele într-o direcție și de la 99 euro, pentru biletele tur-retur, cu toate taxele incluse.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Pe lângă noua cursă aeriană către București, compania Air Moldova operează zboruri directe spre încă 25 de destinații precum: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Dublin, Florența, Frankfurt, Istanbul, Heraklion, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Tivat și Rodos. Compania oferă două clase de călătorie – Economy și Business.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

2 comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Air Moldova lansează o nouă rută către Rusia, va conecta Chișinău cu Krasnodar – BoardingPass.ro – știri aviație, oferte vacanță, bilete de avion, recenzii și recomandări

  2. Pingback: Guvernul din Moldova are intenția să privatizeze operatorul național Air Moldova – BoardingPass.ro – știri aviație, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus