Rută nouă: Londra – Charleston (SUA) cu British Airways din 4 aprilie 2019

Operatorul britanic, membru al alianței oneworld, va zbura de două ori pe săptămână din 4 aprilie 2019 până la finalul lunii octombrie pe ruta Londra – Charleston, SUA, cu Boeing 787-8 Dreamliner.

Odată cu debutul acestor zboruri British Airways va fi primul operator care va opera un zbor intercontinental către orașul din statul Carolina de Sud, oraș care are printre altele și o fabrică unde Boeing asamblează modelul 787-10 Dreamliner. De asemenea BA va fi primul operator care va zbura la Charleston regulat cu aeronave dedicate zborurilor lung-curier.

Advertisements

Sean Doyle, Director al Rețelei și Alianțelor la British Airways, a declarat: “Străzile pietruite, casele colorate și clădirile istorice îl fac un oraș unic. Recent am lansat zboruri spre Nashville și New Orleans și, la începutul acestui an, am anunțat o nouă rută spre Pittsburgh. Călătorind în State este mai popular ca niciodată, așa că suntem cu adevărat încântați să adăugăm acest oraș fermecător rețelei noastre globale extinse și oferind clienților o gamă mai largă de destinații de vacanță.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Zborurile către Charleston vor fi operate în zilele de joi și duminică conform orarului de mai jos. Plecările din Londra vor avea loc din Terminalul 5 al aeroportului Heathrow.

BA221: Londra (LHR) 17:20 – 21:20 Charleston (CHS)
BA220: Charleston (CHS) 22:50 – 11:50(+1) Londra (LHR).

Noua rută va duce numărul de destinații din SUA pe care linia aeriană britanică le servește de la Londra în vara următoare până la 29 și numărul de zboruri zilnice oferite de British Airways și American Airlines ca parte a afacerii lor transatlantice comune până la aproximativ 73 pe zi. Compania aeriană, de asemenea, va zbura de patru ori pe săptămână către Pittsburgh din aprilie 2019.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share