Urmărește-ne

Rută nouă: Viena – Tokyo cu All Nippon Airways din 17 februarie 2019

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Rută nouă: Viena – Tokyo cu All Nippon Airways din 17 februarie 2019

Rute aeriene

Rută nouă: Viena – Tokyo cu All Nippon Airways din 17 februarie 2019

Operatorul japonez All Nippon Airways (ANA), membru Star Alliance, se extinde în Europa prin lansarea zborurilor directe spre Viena. Din 17 februarie ANA va zbura zilnic între capitala austriacă și hub-ul său de la Aeroportul Internațional Tokyo Haneda.

Zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 787-9 Dreamliner, pe care ANA le configurează în două layout-uri diferite. Din fericire pentru pasagerii din clasa business, această rută va fi operată cu Boeinguri 787-9 Dreamliner în varianta de 215 locuri, variantă care are mai multe locuri de clasa business (48 în total) decât varianta cu capacitate mai mare.

Această variantă a modelului 787-9 are, de asemenea, o cabină premium economy cu 21 de locuri. În clasa economy se regăsesc 146 de scaune.

Viena este cunoscută ca poartă de acces istorică și geografică către Europa Centrală și de Est și așteptăm cu nerăbdare consolidarea legăturilor dintre Japonia și această regiune dinamică oferind zboruri ideale pentru călătorii de afaceri și pentru turiști“, a declarat Seiichi Takahashi, Senior VP la ANA.

Citește și  Ryanair va zbura din noiembrie 2021 pe ruta Sibiu - Billund

Viena va fi al optulea oraș din Europa servit de All Nippon Airways. Ruta Viena – Tokyo este operată în prezent de Austrian Airlines, cu mențiunea că operatorul austriac zboară pe aeroportul Narita din Tokyo.

Viena a devenit recent o destinație populară pentru companiile aeriene din Asia, operatorii EVA Air, Thai Airways și Hainan Airlines au lansat zboruri directe către capitala austriacă în ultimele 12 luni. De asemenea, din primăvara anului viitor Air Canada va zbura la Viena din Toronto.

Orarul de operare:
NH205: Tokyo (HND) 01:55 – 06:00 Viena (VIE);
NH206: Viena (VIE) 11:50 – 06:55(+1) Tokyo (HND).

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus