Urmărește-ne

Ryanair lansează compania aeriană Buzz în Polonia

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Ryanair lansează compania aeriană Buzz în Polonia

Știri

Ryanair lansează compania aeriană Buzz în Polonia

Compania aeriană Ryanair Sun din Polonia, subsidiară a grupului Ryanair, a anunțat joi un rebranding. În urma acestei decizii, numele companiei devine Buzz din toamna anului 2019.

Ryanair Sun și-a obținut certificatul de operator aerian în Polonia la începutul anului trecut și a început să opereze zboruri comerciale în vara aceluiași an cu o flotă de 5 aeronave.

În acest moment flota companiei Buzz numără 17 aeronave de tip Boeing 737-800NG, toate înmatriculate în Polonia, și va crește la 25 în vara acestui an.

Rolul acestei companii aeriene este să asigure zboruri pentru turoperatorii din Polonia, către destinații de vacanța și, la nevoie, zboruri pentru Ryanair.

În urma unui an de creștere pentru Ryanair Sun, suntem încântați că avioanele noastre vor avea un brand nou și unic odată cu lansarea companiei Buzz. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii atât clienților, cât și operatorilor de turism. Buzz va continua să opereze zboruri regulate și charter, flota crescând la 25 de aeronave până în vara anului 2019,” declară Michał Kaczmarzyk, CEO al companiei Ryanair Sun.

Juliusz Komorek, membru al consiliului de administrație al Ryanair Sun, declară: „Suntem încântați să lansăm Buzz astăzi și să vedem aeronavele cu brand propriu care vor apărea în Polonia în această toamnă. În ultimii 15 ani, Ryanair a devenit cea mai mare companie aeriană din Polonia, datorită combinării imbatabile a celor mai mici prețuri, cel mai bun serviciu de relații cu clienții și cea mai mare rețea de rute – acum ne așteptăm ca Buzz să fie prima companie aeriană din Polonia„.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
2 comentarii

2 Comments

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus