Ryanair lansează compania aeriană Buzz în Polonia

Compania aeriană Ryanair Sun din Polonia, subsidiară a grupului Ryanair, a anunțat joi un rebranding. În urma acestei decizii, numele companiei devine Buzz din toamna anului 2019.

Ryanair Sun și-a obținut certificatul de operator aerian în Polonia la începutul anului trecut și a început să opereze zboruri comerciale în vara aceluiași an cu o flotă de 5 aeronave.

În acest moment flota companiei Buzz numără 17 aeronave de tip Boeing 737-800NG, toate înmatriculate în Polonia, și va crește la 25 în vara acestui an.

Rolul acestei companii aeriene este să asigure zboruri pentru turoperatorii din Polonia, către destinații de vacanța și, la nevoie, zboruri pentru Ryanair.

În urma unui an de creștere pentru Ryanair Sun, suntem încântați că avioanele noastre vor avea un brand nou și unic odată cu lansarea companiei Buzz. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii atât clienților, cât și operatorilor de turism. Buzz va continua să opereze zboruri regulate și charter, flota crescând la 25 de aeronave până în vara anului 2019,” declară Michał Kaczmarzyk, CEO al companiei Ryanair Sun.

Juliusz Komorek, membru al consiliului de administrație al Ryanair Sun, declară: “Suntem încântați să lansăm Buzz astăzi și să vedem aeronavele cu brand propriu care vor apărea în Polonia în această toamnă. În ultimii 15 ani, Ryanair a devenit cea mai mare companie aeriană din Polonia, datorită combinării imbatabile a celor mai mici prețuri, cel mai bun serviciu de relații cu clienții și cea mai mare rețea de rute – acum ne așteptăm ca Buzz să fie prima companie aeriană din Polonia“.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
2 comentarii
  1. Cât loc au intre scaune, Dumnezeule… Ce înseamnă marketingul.

    E ca reclama la un lanț cunoscut de hamburgeri, care tot așa pe afișe sunt gigantici…

    Lăsând gluma la o parte, când credeam că nu poate deveni mai penibil pentru nume de linii aeriene low cost, iată că după Wow, avem și un Buzz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Boeing a prezentat în fața angajaților primul Boeing 777X (foto)

Articolul următor

Bombardiere B-52 americane se vor antrena vineri în spațiul aerian românesc

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share