Schimbări în acționariatul Blue Air: Teodor Cristian Rada deține acum 99.9% din companie

În luna august a anului 2018 Blue Air a trecut printr-o reorganizare iar în urma acesteia compania și-a schimbat forma juridică din SRL în SA. Acționariatul companiei Blue Air Aviation SA era împărțit până de curând între Marius Puiu, Teodor Cristian Rada, Tudor Constantinescu și Luciana Păunescu.

Potrivit datelor de la acea vreme, actualul director general Marius Puiu deținea 33% din companie, același procent îl avea și Rada, iar Tudor Constantinescu și Luciana Păunescu dețineau fiecare câte 17% din companie.

Advertisements

Anul 2019 se pare că aduce modificări în acționariatul celei mai mari companii aeriene din România. Conform unui document publicat pe forumul fly-ra, Rada Teodor Cristian este acum acționar majoritar al companiei. Acesta deține 99.9% din acțiuni (899 la număr) iar actualul director general, Marius Puiu, deține restul de 0.1%. Aportul său la capitalul social al companiei este de 89900RON.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

În urmă cu mai mulți ani Rada a achiziționat pachetul de 33% din actiunile Blue Air cu 9.9 milioane de euro. Acesta, la fel ca și actualul director general al companiei, a fost pilot în cadrul companiei în perioada în care Blue Air era deţinută de Nelu Iordache.

Advertisements
Total
1
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share