Sorin Radu Păun e noul director general al CN Aeroporturi București

Aeroportul Henri Coandă din București / Foto: BoardingPass

Sorin Radu Păun a fost numit în funcția de director general al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Consiliul de Administrație al companiei care operează cele două aeroporturi din București l-a numit vineri, 29 iulie 2022, în funcția de director general pe Sorin Radu Păun.

Decizia de numire a acestuia la conducerea CNAB a venit la doar o zi după ce George Dorobanțu și-a anunțat demisia. El va părăsi compania de la 1 august 2022.

Dorobanțu a fost numit în funcția de director general la Compania Națională Aeroporturi București în octombrie 2021, detalii AICI.

Sorin Radu Păun, potrivit informațiilor disponibile în spațiul public, se pare că nu are experiență în industrie, însă în trecut a mai ocupat funcții în Guvern.

De asemenea, soția sa este secretar de stat în cadrul Guvernului, fiind în aparatul de lucru la vicepremierului Kelemen Hunor, informează Adevărul.

Înainte de a fi numit în funcția de conducere a CNAB, Sorin Radu Păun a ocupat poziția de director la compania SAT Reabilitare-Reciclare, parte a grupului STRABAG, potrivit aceleiași surse.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
16
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
16
Share