Știri
Îmi place

TAP Portugal a anulat din nou zborurile Lisabona – București – Lisabona; avionul care trebuia să ajungă la București e în Africa

7 septembrie 2017
3976 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
TAP Portugal a anulat din nou zborurile Lisabona – București – Lisabona; avionul care trebuia să ajungă la București e în Africa

Operatorul portughez pune la încercare nervii românilor încă odată după ce a anulat zborul din această noapte care trebuia să aducă la București peste 200 de pasageri.

Zborul TAP Portugal TP1324 programat să decoleze de la Lisabona la ora 00:15 și să ajungă la București la ora 06:15 trebuia să fie operat cu un Boeing 767 (CS-TKS) care aparține operatorului aerian EuroAtlantic Airways, însă acest avion se află acum în Sao Tome, Africa, destinație către care a zburat azi-noapte de la Lisabona.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a transmis presei următoarele precizări:
Astăzi, 7 septembrie 2017, compania aeriană TAP Portugal a anulat cursa TAP 1324/1325 Lisabona – București – Lisabona. Cei 254 de pasageri care urmau să decoleze la ora 07.00 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București către Lisabona sunt asistați de agentul de handling care deservește compania aeriană și de personal al aeroportului Henri Coandă.

În același timp, personalul aeroportuar depune toate eforturile pentru minimizarea disconfortului creat de anularea acestei curse.

Compania Națională Aeroporturi București asigură pasagerii că beneficiază de tot sprijinul necesar pentru derularea în în deplină siguranță și securitate a tuturor operațiunilor aeriene.

Citește și  TAROM angajează 10 co-piloți pe Boeing 737

TAP Portugal a anulat în ultima perioadă mai multe zboruri pe ruta Lisabona – București – Lisabona, însă fără a oferi pasagerilor mai multe detalii despre această decizie. Din cauza acestor anulări, mai multe zboruri au fost operate cu Boeinguri 767 EuroAtlantic Airways.

În urmă cu mai bine de o săptămână, operatorul portughez a trimis la București un Airbus A340 operat de HiFly Malta după ce au anulat două zile la rând zborurile către România. Sute de pasageri au fost nevoiți atunci să aștepte în Lisabona zborul de retur către casă.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *