Urmărește-ne

TAP Portugal a anulat din nou zborurile Lisabona – București – Lisabona; avionul care trebuia să ajungă la București e în Africa

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. TAP Portugal a anulat din nou zborurile Lisabona – București – Lisabona; avionul care trebuia să ajungă la București e în Africa

Știri

TAP Portugal a anulat din nou zborurile Lisabona – București – Lisabona; avionul care trebuia să ajungă la București e în Africa

Operatorul portughez pune la încercare nervii românilor încă odată după ce a anulat zborul din această noapte care trebuia să aducă la București peste 200 de pasageri.

Zborul TAP Portugal TP1324 programat să decoleze de la Lisabona la ora 00:15 și să ajungă la București la ora 06:15 trebuia să fie operat cu un Boeing 767 (CS-TKS) care aparține operatorului aerian EuroAtlantic Airways, însă acest avion se află acum în Sao Tome, Africa, destinație către care a zburat azi-noapte de la Lisabona.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a transmis presei următoarele precizări:
Astăzi, 7 septembrie 2017, compania aeriană TAP Portugal a anulat cursa TAP 1324/1325 Lisabona – București – Lisabona. Cei 254 de pasageri care urmau să decoleze la ora 07.00 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București către Lisabona sunt asistați de agentul de handling care deservește compania aeriană și de personal al aeroportului Henri Coandă.

În același timp, personalul aeroportuar depune toate eforturile pentru minimizarea disconfortului creat de anularea acestei curse.

Compania Națională Aeroporturi București asigură pasagerii că beneficiază de tot sprijinul necesar pentru derularea în în deplină siguranță și securitate a tuturor operațiunilor aeriene.

TAP Portugal a anulat în ultima perioadă mai multe zboruri pe ruta Lisabona – București – Lisabona, însă fără a oferi pasagerilor mai multe detalii despre această decizie. Din cauza acestor anulări, mai multe zboruri au fost operate cu Boeinguri 767 EuroAtlantic Airways.

În urmă cu mai bine de o săptămână, operatorul portughez a trimis la București un Airbus A340 operat de HiFly Malta după ce au anulat două zile la rând zborurile către România. Sute de pasageri au fost nevoiți atunci să aștepte în Lisabona zborul de retur către casă.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus