TAROM introduce clasa tarifară „Light” (fără bagaj de cală inclus)

Avioane TAROM / Foto: BoardingPass

Compania TAROM va vinde începând cu data de 26 octombrie 2021 bilete de avion fără bagaj de cală inclus.

În 26 octombrie TAROM va introduce în oferta comercială clasa tarifară „Light”, iar odată cu aceasta compania aeriană națională va vinde bilete de avion care nu au bagaj de cală inclus în prețul biletului.

Odată cu această modificare, bagajul de cală gratuit va fi inclus doar în tarifele „Saver”, „Optim” și „Flex” din clasa economică și pentru toate bilete din clasa business rezervate pe zborurile TAROM.

De asemenea, biletele emise în noua clasă tarifară nu nu oferă mile și puncte XP în programul de fidelitate Flying Blue, folosit și de TAROM.

Pasagerii care achiziționează bilete în clasa economică la tarif „Light” vor putea rezerva separat transportul unui bagaj la cală de 23 de kilograme contra sumei de 45 de euro/zbor. Al doilea bagaj de cală va avea un preț de 90 de euro/zbor.

Cel mai probabil, pasagerii care dețin statut SkyTeam Elite și SkyTeam Elite Plus vor avea în continuare un bagaj de cală inclus, indiferent de clasa tarifară a biletului rezervat.

Noua politică comercială se aplică pentru zborurile dintre București și Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Bruxelles, Paris, Roma, Frankfurt, Londra, Madrid, Munchen, Praga, Tel Aviv și Viena operate de TAROM începând cu data de 26 octombrie 2021.

Diferența de tarif între clasele „Light” și „Saver” este de aproximativ 25 de euro, conform unor simulări făcute pe site-ul companiei aeriene.

Potrivit informațiilor din sistemul de rezervări, în prezent TAROM vinde bilete în clasa economică sub trei clase tarifare: „Saver”, „Optim” și „Flex”.

Pentru biletele din clasa business compania oferă două clase tarifare: „Semiflex” și „Flex”.

TAROM a fost ultima companie aeriană din Europa care încă vindea în 2021 bilete de avion cu bagaj de cală inclus în prețul tuturor biletelor de avion.

Urmărește BoardingPass.ro și pe Google News⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
77
distribuiri
3 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
77
Share