Trei Boeinguri 747 transportă de urgență cartofi din SUA în Japonia

Boeing 747-400F Challenge Airlines (OO-ACF) / Foto: Cato Lien

Trei Boeinguri 747 cargo au fost contractate pentru a transporta de urgență din SUA în Japonia cartofi pai deoarece McDonalds se confruntă cu stocuri insuficiente.

McDonalds Japonia a informat clienții săi pe 21 decembrie că până în data de 30 decembrie aceștia vor putea achiziționa doar porții mici de cartofi prăjiți din cauza stocului redus.

Pentru a rezolva această problemă, lanțul de fast-food a apelat la serviciile companiei Flexport pentru a transporta de urgență pe cale aeriană din Statele Unite spre Japonia câteva sute de tone de cartofi pai.

Flexport tocmai a încheiat un contract pentru a trimite trei avioane 747 încărcate cu cartofi spre Japonia pentru a ajuta la rezolvarea crizei de cartofi prăjiți,” a scris marți Ryan Petersen, directorul general al Flexport, într-o postare pe Twitter.

Data, ruta și compania sau companiile aeriene care vor efectua aceste zboruri „speciale” nu au fost făcute publice.

După anunțul făcut de directorul companiei Flexport, un alt internaut a făcut rapid un calcul și, bazat pe greutatea maximă pe care un Boeing 747 o poate transporta, reiese că într-un final cu ajutorul acestor transporturi McDonalds ar putea servi aproape 2,2 milioane de porții de cartofi prăjiți a câte 154 de grame fiecare.Total
32
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
32
Share